Avio karte Sarajevo Beč

Cjena avio karte Sarajevo Beč u oba smjera kreće se od 199 eur ukoliko odaberete direktan let gde je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines. Pored direktnog leta koji nije dostupan svakog dana u ponudi su i avio karte sa jednim presjedanjem gde je prevoznik avio kompanija Croatia Ailines, Air France, Turkish Airlines, Pegasus, Air Serbia, Swiss, ili Lufthansa. Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo-Beč.

Avio karte za Beč

Avio karte za Beč iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. U ponudi imamo direktn let preko avio kompanije Austrian Airlines kao i letove sa jednim presjedanjem preko avio kompanija Air Serbia, Lufthansa, Croatia Airlines, Pegasus, Air France i Turkish Airlines.

avio karte Sarajevo Beč noćna panorama
Image by Julius Silver from Pixabay

Cjena avio karte Sarajevo Beč

Cjena avio karte Sarajevo Beč kreće se od 199 eura za direktan let. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Postoji mogučnost doplate za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu.

Let Sarajevo Beč sa presjedanjem u Zagrebu preko hrvatske avio kompanije Croatia Airlines kreće sa cjenom od 229 eur za povratnu avio kartu. U cjenu je uključen samo ručni prtljag.

Ukoliko je prevoznik avio kompanija Lufthansa cjena avio karte Sarajevo Beč kreće se od 229 eura sa uključenim ručnim prtljagom. Lufthansa leti u ovom slučaju preko Frankfurta.

Sa prevoznikom Air Serbia cjena avio karte Sarajevo Beč kreće od 245 eur sa uključenim rucnim prtljagom. Postoji mogućnost doplate ka prtljag koji se predaje cija tezina nije veća od 23kg i prtljag je u jednom komadu. Ukoliko je prevoznik avio kompanija Air Serbia presedanje je u Beogradu.

Cjena avio karte Sarajevo Beč ukoliko je prevoznik avio kompnija Turkish Airlines kreće se od 257 eura. U cjenu je uključen ručni prtljag a presjedanje je u Istanbulu.

Jeftine avio karte Sarajevo Beč

Jeftine avio karte Sarajevo Beč možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su Croatia Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa i Turkish Airlines. Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Kako da kupim avio karte Sarajevo Beč

Ako karte možete kupiti online platnim karticama. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Beč i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Avio karte Sarajevo Beč
Image by andreas N from Pixabay

Rezervacija avio karte Sarajevo Beč

Vašu avio kartu Sarajevo Beč možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424. Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

Online rezervacija avio karte Sarajevo Beč

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Beč. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu. Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije vezano za rezervaciju avio karte za Beč tačno navedene.

Let za Beč

Direktan let za Beč iz Sarajeva traje 1 sat i 15minuta. Direktan let za Beč obavlja Austrian Airlines. Ukoliko se odlučite za opciju sa presedanjem ona može trajati od 2 do 12 sati ukljućujuči i vreme provedeno na aerodromu izmedju dva leta zavisno od avio kompanije koja vrši prevoz. U slucaju avio kompnije Lufthansa preko Frankfurta putovanje traje oko 4 sata i 30 minuta u jednom pravcu. Ukoliko je prevoznik Turkish Airlines dužina leta Sarajevo Beč je nešto više 9 sati.

Najbolje vreme za putovanje u Beč

Najbolje vreme za putovanje u Beč jeste od sredine Aprila do Oktobra. Svakako u decembru Beč dobija potpuno novo lice kada njegove ulice obajsnjau ukrasi. Nemojte propusiti adventu u beču tokom decembra.

avio karte Sarajevo Beč advent katedrala
Image by Julius Silver from Pixabay

Opste informacije za putovanje u Beč

Valuta: Euro – EUR
Vremenska zona: GMT + 1 (nema vremenske razlike)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kod kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +43
Populacija: 1,94 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 10 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA
IATA oznaka: VIE

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Beč

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo Beč kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Beč postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Avio karte Sarajevo Beč
Image by Martin Winkler from Pixabay

Aerodrom Vienna International – Beč

Aerodrom Vienna International nalazi se 16 kilometara od Beča. Iata oznaka aerodroma je VIE a nalazi se na adresi . Za vise informacija možete pogledati sajta aeodroma Vienna International – Beč na ovo linku Aerodrom Vienna International, Beč. Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma Vienna International posetite ove stranice dolasci odlasci.

Ukoliko vas zanima sadraj na aerodromu i za bolju navigaciju uvek možete preuzeti aplikaciju za mobilni telefon. Više informacija o samoj aplikaciji pogledajte na strani aerdrom VIE APP

Mapu aerodroma možete pogledati na ovom linku aerodrom Vienna International mapa

Prevoz od/do Aerodroma Vienna International – Beč

Taxi

Taxi vozila se u svakom trenutku nalaze na aerodromu u zoni terminala za dolaske putnika u prizemlju. Možete zakazati vašu voznju kao i odabrati luksiznije vozilo ili limuzinu. Za više informacija pogledajte stranu aedroam VIE taxi i limuzina servis.

Autobus

Autobuski prevoz sa aerodroma ide na svakih 20 minuta. Autobus sa aerodroma vozi direktno do Moriz / Sveden placa. Postoje i autobusi koji voze i u ostale delove Beča i okoline a za vise informacija pogledajte link autobus aerodrom VIE, Beč

City Airport Train/ CAT

Za 16 minuta od aerodroma do centra grada. Za vise informacija o polascima voza i cjenama možete pogledati ovaj link voz CAT

 

avio karte Sarajevo Beč aerodromski voz CAT
Image by ebelau from Pixabay

Rent a car

Poslovnice Rent a car agencija imaju svoje deskove na aerodromu gde možete unajmiti vozilo i dobiti sve neophodne informacije. Neke od rent-a-car agencija dostupnih na aerodromu: Avis / Budget, Europcar, Hertz. Više informacija o samim rent-a-car agencijama možete pogledati na ovom linku rent-a-car aerodrom VIE.