Avio karte Sarajevo Havana

Cjena avio karte Sarajevo Havana u oba smjera kreće se od 649 eur ukoliko odaberete let gde je prevoznik avio kompanija Turkish Airlines. Ne postoji direktan let Sarajevo Havana.

Pored najpovoljnije opcije za avio kartu Sarajevo Havana u ponudi su i avio karte sa više presjedanja gde su prevoznici avio kompanije Air Serbia i Croatia Airlines.

Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo Havana svih avio kompanija koje lete ka ovoj destinaciji i dobiti trenutni pregle cena.

Avio karte za Havana

Avio karte za Havanu iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. Trenutno ne postoji direktan let Sarajevo Havana. U ponudi imamo avio karte Sarajevo Havana sa jednim i više presjedanja. Najpovoljnija ponuda je opcija preko Istanbula.

Avio karte Sarajevo Havana
Image by Falkenpost from Pixabay

Cjena avio karte Sarajevo Havana

Cjena avio karte Sarajevo Havana kreće se od 649 eura za let sa jednim presjedanjem gde je prevoznik avio kompanija Turkish Airlines. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Postoji mogučnost doplate za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu. Let je sa dva presjedanja.

Let Sarajevo Havana sa dva presjedanjem u Zagrebu i Parizu preko avio kompanije Croatia Airlines  kreće sa cjenom od 735 eur za povratnu avio kartu. U cjenu je uključen samo ručni prtljag.

Jeftine avio karte Sarajevo Havana

Jeftine avio karte za let Sarajevo Havana možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su Air France, Croatia Airlines, Air Serbia i Turkish Airlines. Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Imajte na umu da Croatia Airlines i Air Serbia lete zajedno sa Air France tako da opcija avio karte Sarajevo Havana uključuje dva presjedanja u Zagrebu ili Beogradu i u Parizu. Jedna od opcija jeste putovanje iz Beograda ili Zagreba.

Avio karte Sarajevo havana ulična muzika
Image by Norbert Höldin from Pixabay

Kako da kupim avio karte Sarajevo Havana

Ako karte možete kupiti online platnim karticama. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Havana i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Rezervacija avio karte Sarajevo Havana

Vašu avio kartu Sarajevo Havana možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424.

Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

Online rezervacija avio karte Sarajevo Havana

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Havana. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu.

Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije vezano za rezervaciju avio karte za Havana tačno navedene.

Avio karte Sarajevo Havana parlament Kapitolio
Image by 1778011 from Pixabay

Let za Havanu

Najpovoljnija opcija avio karte Sarajevo Havana kreće sa cjenom od 649 eur i let traje 18 sati. U ovoj opciji prevoznik je avio kompanija Turkish Airlines.

Ukoliko se odabere opcija avio karte Sarajevo Havana preko Croatia Airlines ili Air Serbia let traje od 20 do 24 sata. Treba imati u vidu da zbog konekcija putovanje može trajati i preko 36 sati.

Letovi iz Beograda i iz Zagreba do Havane traju do 12h u zavisnosti od avio kompanije i vremena provedenog između dva leta ukoliko je let sa jednim presjedanjem.

Najbolje vreme za putovanje u Havanu

Najbolje vreme za putovanje u Havanu jeste od sredine Novembra do Aprila. U periodu od Aprila do Oktobra traje sezona uragana i vreme nije bas najbolje za posetu.

Opste informacije za putovanje Havana

Valuta: Kubanski Pezos – CUP
Vremenska zona: GMT + 1 (nema vremenske razlike)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP A, B, C i L (kod nas se koristi tip C)
Pozivni broj za zemlju: +53
Populacija: 2,14 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 17 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: NE
IATA oznaka: LAX

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Havana

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo-Havana kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Havana postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Avio karte Sarajevo Havana koko taxi
Image by DUOTONE_ from Pixabay

Aerodrom Havana Hoze Martin HAV

Aerodrom Havana nalazi se na oko 20 minuta kolima ili taksijem od centra Havanaa. Iata oznaka aerodroma je HAV a nalazi se na adresi. Za vise informacija možete pogledati nekoliko sajto aerodroma Hose Martin obirom da trenutno nema oficijalnog saja.

https://www.havana-airport.org

https://www.havana-airport.com

http://www.airportcuba.net/havana

Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma Havana Hoze Martin posetite ove stranice dolasci odlasci.

Za više informacija o sadržaju aerodroma Havana pogledajte ovaj link Aerodrom Havana mapa terminala

Vodič za putnike i informacije o procedurama na aerodromu pogledajte ovaj link Aerodrom Havana vodič.

Prevoz od / do Aerodroma Havana Hoze Martin

Sve informacije o prevozu do aerodroma kao i odlasku sa aerodroma do grada pogledajte na sledećem link prevoz do aerodroma Havana Hoze Martin

Taxi, Autobus, Rent-a-Car

Za vise informacija o javnom prevozu (taxi, autobus) do Aerodroma Havana pogledajte link Javni Prevoz Aerodrom Havana Hoze Martin

Moramo napomenuti da ovo nije zvanični sajt aerodroma Hoze Martin – Havana.

Kompanije

Ostale ponude