Avio karte Sarajevo Kopenhagen

Cjena avio karte Sarajevo Kopenhagen u oba smjera kreće se od 169 eur ukoliko odaberete let gde je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines. Ne postoji direktan let Sarajevo Kopenhagen.

Pored najpovoljnije opcije za avio kartu Sarajevo kopenhagen u ponudi su i avio karte sa jednim presjedanjem gde jsu prevoznici avio kompanije Lufthansa, Swiss, Air Serbia, Turkish Airlines i Pegasus .

Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo Kopenhagen svih avio kompanija.

Avio karte Sarajevo Kopenhagen
Image by ExplorerBob from Pixabay

Avio karte za Kopenhagen

Avio karte za Kopenhagen iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. Trenutno ne postoji direktan let Sarajevo Kopenhagen. U ponudi imamo avio karte Sarajevo Kopenhagen sa jednim i više presjedanja.

Cjena avio karte Sarajevo Kopenhagen

Cjena avio karte Sarajevo Kopnhagen kreće se od 169 eura za let sa jednim presjedanjem gde je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Postoji mogučnost doplate za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu.

Let Sarajevo Kopenhagen sa presjedanjem u Frankfurtu preko avio kompanije Lufthansa kreće sa cjenom od 169 eur za povratnu avio kartu. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Za isti novac možete kupiti i avio karte Sarajevo Kopenhagen ukoliko je prevoznik Swiss.

Ukoliko je prevoznik Air Serbia cjena avio karte Sarajevo Kopenhagen kreće od 199 eur sa presjedanjem u Beogradu. U cjenu je uključen ručni prtljag sa opcijom doplaze za 1 komad prtljaga maksimalne tezine do 23kg.

Cjena avio karte Sarajevo Kopenhagen ukoliko je prevoznik avio kompnija Turkish Airlines kreće se od 239 eura. U cjenu je uključen ručni prtljag a presjedanje je u Istanbulu.

Avio karte Sarajevo Kopenhagen centralna ulica
Image by un-perfekt from Pixabay

Jeftine avio karte Sarajevo Kopenhagen

Jeftine avio karte za let Sarajevo Kopenhagen možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su Austrian Airlines, Swiss, Lufthansa, Air Serbia i Turkish Airlines. Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Kako da kupim avio karte Sarajevo Kopenhagen

Ako karte možete kupiti online platnim karticama. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Kopenhagen i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Rezervacija avio karte Sarajevo Kopenhagen

Vašu avio kartu Sarajevo Kopenhagen možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424.

Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

Online rezervacija avio karte Sarajevo Kopenhagen

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Kopenhagen. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu.

Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije vezano za rezervaciju avio karte za Kopenhagen tačno navedene.

avio karte Sarajevo Kopenhagen panorama
Image by SvitlanaRom from Pixabay

Let za Kopenhagen

Najpovoljnija opcija avio karte Sarajevo Kopenhagen kreće sa cjenom od 169 eur i let traje 4 sata. U ovoj opciji prevoznik je avio kompanija Austrian Airlines dok po istim uslovima voze i Lufthansa i Swiss.

Air Serbia leti na relaciji Sarajevo-Kopenhagen sa jednim presjedanjem u Beogradu i nešto višoj ceni od gore pomenutih avio kompanija. Ukupno vreme leta je 4 sata.

Nešto skuplja opcija avio karte Sarajevo Kopenhagen gde je prevoznik Turkish Airlines takodje traje 8 sati. Opcija Sarajevo Kopenhagen ukoliko je prevoznik Pegasus nije preporučljiva jer putovanje traje čak 18 sati.

Najbolje vreme za putovanje u Kopenhagen

Najbolje vreme za putovanje u Kopenhagen jeste leti odnosno od sredine Maja pa sve do kraja Septembra jer su dani dugi i temperatura je prijatna.

Opste informacije za putovanje Kopenhagen

Valuta: Danska Kruna – DKK
Vremenska zona: GMT + 1 (nema vremenske razlike)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kod kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +45
Populacija: 1,3 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 10 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
IATA oznaka: CPH

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Kopenhagen

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo-Kopenhagen kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Kopenhagen postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Avio karte Sarajevo Kopenhagen aerodrom CPH
Image by Andy H from Pixabay

Aerodrom Kopenhagen CPH

Aerodrom Kopenhagen CPH nalazi se na oko 20 minuta kolima ili taksijem od centra Kopenhagena. Iata oznaka aerodroma je CPH a nalazi se na adresi. Za vise informacija možete pogledati oficijalni sajt aerodroma Kopenhagen CPH na ovo linku Aerodrom Kopenhagen CPH.

Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma Kopenhagen CPH posetite ove stranice dolasci odlasci.

Za više informacija o sadržaju aerodroma Kopenhagen pogledajte ovaj link Aerodrom Kopenhagen CPH šoping i restorani

Vodič za putnike i informacije o procedurama na aerodromu pogledajte ovaj link Aerodrom Kopenhagen vodič za putnike.

Prevoz od/do Aerodroma Kopenhagen CPH

Sve informacije o prevozu do aerodroma kao i odlasku sa aerodroma do grada pogledajte na sledećem link prevoz do aerodroma Kopenhagen CPH

Taxi, Autobus, Voz i Metro

Za vise informacija o javnom prevozu (taxi, autobus, metro, voz) do Aerodroma Kopenhagen pogledajte link Javni Prevoz Aerodrom Kopnhagen CPH

Rent-A-Car

Ukoliko želite da rentirate auto na dolaznom terminalu postoje šalteri vodećih rent-a-car agencija. Za više informacija rent-a-car agencijama pogledajte link Aerodrom Kopenhagen CPH Rent-A-Car