Avio karte Sarajevo Los Anđeles

Cjena avio karte Sarajevo Los Anđeles u oba smjera kreće se od 883 eur ukoliko odaberete let gde je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines. Ne postoji direktan let Sarajevo Los Anđeles.

Pored najpovoljnije opcije za avio kartu Sarajevo Los Anđeles u ponudi su i avio karte sa jednim presjedanjem gde su prevoznici avio kompanije Lufthansa, Swiss, Air Serbia i Turkish Airlines.

Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo Los Anđeles svih avio kompanija koje lete ka ovoj destinaciji i dobiti trenutni pregle cena.

Avio karte za Los Anđeles

Avio karte za Los Anđeles iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. Trenutno ne postoji direktan avionski let Sarajevo Los Anđeles. U ponudi imamo avio karte Sarajevo Los Anđeles sa jednim i više presjedanja. Najpovoljnija ponuda avio karte je opcija preko Beča od 833 eura.

avio karte Sarajevo Los Anđeles holivud
Image by Rudi Nockewel from Pixabay

Cjena avio karte Sarajevo Los Anđeles

Cjena avio karte Sarajevo Los Anđeles kreće se od 883 eura za let sa jednim presjedanjem gde je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Postoji mogučnost doplate za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu.

Let Sarajevo Los Anđeles sa presjedanjem u Frankfurtu preko avio kompanije Lufthansa kreće sa cjenom od 879 eur za povratnu avio kartu. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Za isti novac možete kupiti i avio karte Sarajevo Los Anđeles ukoliko je prevoznik Swiss.

Cjena avio karte Sarajevo Los Anđeles ukoliko je prevoznik avio kompnija Turkish Airlines kreće se od 989 eura. U cjenu je uključen ručni prtljag a presjedanje je u Istanbulu.

avio karte Sarajevo Los Anđeles Beverli Hils rodeo drive
Image by Luka Mjeda from Pixabay

Jeftine avio karte Sarajevo Los Anđeles

Jeftine avio karte za let Sarajevo Los Anđeles možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su Austrian Airlines, Swiss, Lufthansa i Turkish Airlines.

Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Tokom promotivnog period cena avio karte Sarajevo Los Anđeles kreće se ispod 500 eura.

Kako da kupim avio karte Sarajevo Los Anđeles

Ako karte možete kupiti online platnim karticama. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Los Anđeles i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Rezervacija avio karte Sarajevo Los Anđeles

Vašu avio kartu Sarajevo Los Anđeles možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424.

Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

avio karte Sarajevo Los Anđeles pogled iz aviona
Image by Alexandru Manole from Pixabay

Online rezervacija avio karte Sarajevo Los Anđeles

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Los Anđeles. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu.

Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije vezano za rezervaciju avio karte za Los Anđeles tačno navedene.

Let za Los Anđeles

Najpovoljnija opcija avio karte Sarajevo Los Anđeles kreće sa cjenom od 833 eur i let traje 22 sata. U ovoj opciji prevoznik je avio kompanija Austrian Airlines.

Lufthansa leti na relaciji Sarajevo-Los Anđelessa jednim presjedanjem u Beču i nešto višoj ceni od gore pomenutih avio kompanija. Ukupno vreme leta je 18 sati dok je cena avio karte Sarajevo Los Adjeles 879 eura.

Avio kompanija Swiss leti relaciju Sarajevo-Los Andjeles po istoj ceni kao i Lufthansa ali vreme leta je kraće za 1 sat.

Nešto skuplja opcija avio karte Sarajevo Los Anđeles iznosi 989 eura gde je prevoznik avio kompanija Turkish Airlines a let traje 28 sati.

Najbolje vreme za putovanje u Los Anđeles

Najbolje vreme za putovanje u Los Andjeles jeste od sredine Novembra do Aprila.

avio karte Sarajevo Los Anđeles plaža
Image by USA-Reiseblogger from Pixabay

Opste informacije za putovanje Los Anđeles

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GMT -8 (7 sati razlike u odnosu na nas)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A/B (kod nas je tip C tako da je potreban strujni adapter)
Pozivni broj za zemlju: +1
Populacija: 4 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 25 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
IATA oznaka: LAX

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Los Anđeles

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo- Los Anđeles kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Los Anđeles postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Aerodrom Los Anđeles

Aerodrom Los Anđeles nalazi se na oko 20 minuta kolima ili taksijem od centra Los Anđelesa. Iata oznaka aerodroma je LAX a nalazi se na adresi. Za vise informacija možete pogledati oficijalni sajt aerodroma Los Anđeles LAX na ovo linku Aerodrom Los Anđeles.

Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma LAX Los Anđeles posetite ove stranice dolasci odlasci.

Za više informacija o sadržaju aerodroma Los Anđeles LAX pogledajte ovaj link Aerodrom Los Anđeles mapa terminala

Vodič za putnike i informacije o procedurama na aerodromu pogledajte ovaj link Aerodrom Los Anđeles LAX vodič.

Avio karte Sarajevo Los Andjeles LAX aerodrom
Image by D Thory from Pixabay

Prevoz od/do Aerodroma Los Anđeles LAX

Sve informacije o prevozu do aerodroma kao i odlasku sa aerodroma do grada pogledajte na sledećem link prevoz do aerodroma Los Anđeles LAX

Taxi, Autobus, Voz i Metro

Za vise informacija o javnom prevozu (taxi, autobus, metro, voz) do Aerodroma LAX Los Anđeles pogledajte link Javni Prevoz Aerodrom Los Anđeles LAX

Rent-A-Car

Ukoliko želite da rentirate auto na dolaznom terminalu postoje šalteri vodećih rent-a-car agencija. Za više informacija rent-a-car agencijama pogledajte link Aerodrom Los Anđeles Rent-A-Car

Kompanije

Ostale ponude