Avio karte Sarajevo Beograd

Cjena avio karte Sarajevo Beograd u oba smjera kreće se od 179 eur ukoliko odaberete direktan let gde je prevoznik avio kompanija Air Serbia. Pored direktnog leta koji nije dostupan svakog dana u ponudi su i avio karte sa jednim presjedanjem gde je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines i Turkish Airlines. Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo-Beograd.

Avio karte za Beograd

Avio karte za Beograd iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. U ponudi imamo direktn let preko avio kompanije Air Serbia kao i letove sa jednim presjedanjem preko avio kompanija Austrian i Turkish.

Avio karte Sarajevo Beograd kalemegdanska tvrdjava
Image by Djordje Jovanovic from Pixabay

Cjena avio karte Sarajevo Beograd

Cjena avio karte Sarajevo Beograd kreće se od 179 eura za direktan let ukoliko je prevoznik avio kompanija Air Serbia. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Postoji mogučnost doplate za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu.

Ukoliko je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines cjena avio karte Sarajevo Beograd kreće se od 222 eura sa uključenim ručnim prtljagom. Austrian leti u ovom slučaju preko Beča.

Cjena avio karte Sarajevo Beograd ukoliko je prevoznik avio kompnija Turkish Airlines kreće se od 385 eura. U cjenu je uključen ručni prtljag a presjedanje je u Istanbulu.

Jeftine avio karte Sarajevo Beograd

Jeftine avio karte Sarajevo Beograd možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su Air Serbia, Austrian Airlines i Turkish Airlines. Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Avio karte Sarajevo Beograd terzije
Image by Erich Westendarp from Pixabay

Kako da kupim avio karte Sarajevo Beograd

Ako karte možete kupiti online, plaćanje platnim karticama visa, master, american express. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Beograd i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Rezervacija avio karte Sarajevo Beograd

Vašu avio kartu Sarajevo Beograd možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424. Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

Online rezervacija avio karte Sarajevo Beograd

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Beograd. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu. Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije vezano za rezervaciju avio karte za Beograd tačno navedene.

Let za Beograd

Direktan let za Beograd iz Sarajeva traje 50 minuta. Direktan let za Beograd obavlja Air Serbia.

Ukoliko se odlučite za opciju sa presedanjem ona može trajati od 3 do 8 sati ukljućujuči i vreme provedeno na aerodromu izmedju dva leta zavisno od avio kompanije koja vrši prevoz.

U slucaju avio kompnije Austrian Airlines preko Beča let traje oko 2 sata i 50 minuta u jednom pravcu. Ukoliko je prevoznik Turkish Airlines dužina leta Sarajevo Beograd iznosi 7 sati. U ovom slučaju presedanje je u Istanbulu.

Najbolje vreme za putovanje u Beograd

Najbolje vreme za putovanje u Beogradjeste od sredine Aprila do Oktobra.

Opste informacije za putovanje u Beograd

Valuta: Srpski Dinar – RSD
Vremenska zona: GMT + 1 (nema vremenske razlike)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kod kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +381
Populacija: 2,2 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 18 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
IATA oznaka: BEG

Avio karte Sarajevo Beograd javni prevoz studentski trg
Image by Cico Zeljko from Pixabay

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Beograd

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo Beograd kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Beograd postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Aerodrom Beograd – Nikola Tesla

Aerodrom Beograd – Nikola Tesla nalazi se na oko 20km centra Beograda. Iata oznaka aerodroma je BEG a nalazi se na adresi . Za vise informacija možete pogledati oficijalni sajt aerodroma Beograd na ovo linku Aerodrom Beograd – Nikola Tesla. Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma Beograd posetite ove stranice dolasci odlasci.

Za više informacija o sadržaju aerodroma Beograd – Nikola Tesla pogledajte ovaj link Aerodrom Beograd barovi i restorani

Prilaznu mapu Aerodroma Beograd možete da vidite na ovom linku Aerodrom Beograd – Mapa

Prevoz od/do Aerodroma Beograd – Nikola Tesla

Taxi

Ukoliko planirate da dodjete na aedrom ili da sa aerodroma do grada idete taksijem predlažemo da pogledate ovaj link zbog više detalja Taksi Aerodrom Beograd

Autobus

Za više informacija o javnom prevozu sa Aerodroma Beograd – Nikola Tesla kao i redovnim i vanrednim linijama prevoza pogledajte ovaj link Aerodrom Beograd javni prevoz

Rent-A-Car

Na Aerodromu Beograd – Nikola Tesla nalaze se salteri rent-a-car kompanija na dolaznom terminalu. Za više informacija o rent-a-car kompanijama pristunim na samom aerodromu pogledajte link Rent-A-Car Aerodrom Beograd