Avio karte Sarajevo Doha

Cjena avio karte Sarajevo Doha u oba smjera kreće se od 339 eur ukoliko odaberete let gde je prevoznik avio kompanija Pegasus. Ne postoji direktan let Sarajevo Doha.

Pored najpovoljnije opcije za avio kartu Sarajevo Doha u ponudi su i avio karte sa jednim presjedanjem gde jsu prevoznici avio kompanije Turkish Airlines i Fly Dubai . Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo-Doha svih avio kompanija.

Avio karte Sarajevo Doha westbay
Image by LAGRANDEENTREPRISE from Pixabay

Avio karte za Dohu

Avio karte za Dohu iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. Trenutno ne postoji direktan let Sarajevo Doha. U ponudi imamo avio karte Sarajevo Doha sa jednim i više presjedanja.

Cjena avio karte Sarajevo Dohu

Cjena avio karte Sarajevo Dohu kreće se od 339 eura za let sa jednim presjedanjem gde je prevoznik avio kompanija Pegasus. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Postoji mogučnost doplate za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu.

Let Sarajevo Doha sa presjedanjem u Dubaiu preko avio kompanije Fly Dubai kreće sa cjenom od 555 eur za povratnu avio kartu. U cjenu je uključen samo ručni prtljag.

Cjena avio karte Sarajevo Doha ukoliko je prevoznik avio kompnija Turkish Airlines kreće se od 449 eura. U cjenu je uključen ručni prtljag a presjedanje je u Istanbulu.

Avio karte Sarajevo Doha vještačka ostrva
Image by Konevi from Pixabay

Jeftine avio karte Sarajevo Doha

Jeftine avio karte Sarajevo Doha možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su Pegasus, Fly Dubai i Turkish Airlines. Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Kako da kupim avio karte Sarajevo Doha

Ako karte možete kupiti online platnim karticama. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Doha i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Rezervacija avio karte Sarajevo Doha

Vašu avio kartu Sarajevo Doha možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424. Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

Online rezervacija avio karte Sarajevo Doha

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Doha. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu.

Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije vezano za rezervaciju avio karte za Doha tačno navedene.

Let za Dohu

Najpovoljnija opcija avio karte Sarajevo Doha kreće sa cenom od 339 eur i let traje 8 sati. U ovoj opciji prevoznik je avio kompanija Pegasus.

Nešto skuplja opcija avio karte Sarajevo Doha gde je prevoznik Turkish Airlines takodje traje 8 sati. Opcija avio karte gde je prevoznik Fly Dubai traje 10 sati.

Avio karte Sarajevo Doha pogled iz aviona
Image by Andromachos Dimitrokallis from Pixabay

Najbolje vreme za putovanje u Dohu

Najbolje vreme za putovanje u Dohu jeste od sredine Aprila do Oktobra.

Opste informacije za putovanje u Dohu

Valuta: Katar Rijal – QAR
Vremenska zona: GMT + 3 (vremenska razlika je +2 sata)
Struja: 240 Volti
Utičnica za struju: TIP G (kod nas se koristi tip C tako da je potreban adapter)
Pozivni broj za zemlju: +974
Populacija: 2,38 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 15 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
IATA oznaka: DOH

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Doha

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo Doha kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Doha postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Aerodrom Doha – Hamad

Aerodrom Doha – Hamad nalazi se na oko 20 minuta kolima ili taksijem od centra Dohe. Iata oznaka aerodroma je DOH a nalazi se na adresi. Za vise informacija možete pogledati oficijalni sajt aerodroma Doha – Hamad na ovo linku Aerodrom Doha Hamad. Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma Doha – Hamad posetite ove stranice dolasci odlasci.

Za više informacija o sadržaju aerodroma Doha – Hamad pogledajte ovaj link Aerodrom Doha Hamad

Prevoz od/do Aerodroma Doha

Taxi / Transfer

Na samom aerodromu postoji taxi terminal ali pored taksija moguce je unajmiti nekoliko drugih opcija kao što su privatni transferi ili vašu vožnju možete da podelite sa nekim. Prosečna cena za taksi iznosi oko 7 USD (25 QAR)

Autobus

Sa aerodroma Doha – Hamad vozi nekoliko autobuskih linija ka raznim delovima Dohe. Za vise informacija mozete pogledati na oficijalnom sajtu aerodroma Aerodrom Doha – Hamad. Mnogo preglednije informacije su prikazane nezvaničnom sajtu aerodroma Aerodrom Doha autobuski prevoz

Avio karte Sarajevo Doha metro
Image by RAS_RNS from Pixabay

Metro

Metro terminal je spoje direktno sa aerodromom. Za vise informacija o lokaciji terminala pogledajte na zvaničnom sajtu aerodrom Doha Hamad metro. Ukoliko vas zanimaju detalji o rutama metroa pogledajte sajt metrao u Dohi Doha Metro. Na istom linku se mogu pronaci i informacije o tramvajskoj mreži.

Kompanije

Ostale ponude