Avio karte Sarajevo Minhen

Cjena avio karte Sarajevo Minhen u oba smjera kreće se od 198 eur ukoliko odaberete let gde je prevoznik avio kompanija Swiss sa jednim presedanjem u Cirihu. Na relaciji Sarajevo Minhen nema direktnog leta već su sve opcije sa presjedanjem.

Pored avio kompanije Swiss prevoz na relaciji Sarajevo Minhen vrše i avio kompanije  Croatia Ailines, Lufthansa, Turkish Airlines i Austrian Airlines. Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo-Minhen bilo kog od navedenih prevoznika.

Avio karte za Minhen

Avio karte za Minhen iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. Obzirom da direktan let nije dostupan najbolja ponuda za avio karte jeste preko avio kompanije Swiss. Ponude avio karata sa jednim presjedanjem preko avio kompanija Lufthansa, Croatia Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa i Turkish Airlines.

Avio karte Sarajevo Minhen olimpisko selo
Image by Michael Siebert from Pixabay

Cjena avio karte Sarajevo Minhen

Cjena avio karte Sarajevo Minhen kreće se od 198 eura za let sa presedanjem. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Postoji mogučnost doplate za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu. Presjedanje je u Cirihu a prevoznik je avio kompanija Swiss.

Let Sarajevo Minhen sa presjedanjem u Zagrebu preko hrvatske avio kompanije Croatia Airlines kreće sa cjenom od 216 eur za povratnu avio kartu. U cjenu je uključen samo ručni prtljag.

Ukoliko je prevoznik avio kompanija Lufthansa cjena avio karte Sarajevo Minhen kreće se od 225 eura sa uključenim ručnim prtljagom. Lufthansa leti u ovom slučaju preko Frankfurta.

Sa prevoznikom Austrian Airlines cjena avio karte Sarajevo Minhen kreće od 226 eur sa uključenim rucnim prtljagom. Postoji mogućnost doplate ka prtljag koji se predaje cija tezina nije veća od 23kg i prtljag je u jednom komadu. Ukoliko je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines presedanje je u Beogradu.

Cjena avio karte Sarajevo Minhen ukoliko je prevoznik avio kompnija Turkish Airlines kreće se od 260 eura. U cjenu je uključen ručni prtljag a presjedanje je u Istanbulu.

avio karte Sarajevo Minhnen
Image by Pixaline from Pixabay

Jeftine avio karte Sarajevo Minhen

Jeftine avio karte Sarajevo Minhen možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su Croatia Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa i Turkish Airlines. Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Kako da kupim avio karte Sarajevo Minhen

Ako karte možete kupiti online platnim karticama. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Minhen i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Rezervacija avio karte Sarajevo Minhen

Vašu avio kartu Sarajevo Minhen možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424. Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

Online rezervacija avio karte Sarajevo Minhen

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Minhen. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu. Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije vezano za rezervaciju avio karte za Minhen tačno navedene.

Let za Minhen

Najpovoljnija cena karte jeste ukoliko je prevoznik avio kompanija Swiss medjutim duzina leta iznosi 6 sati i 20 minuta.

Najbržu konekciju ima Austrian airlines sa kim putovanje Sarajevo Minhen traje 2 sata i 50 minuta uz nešto veću cenu avio karte od 226 eura.

Najnepovoljniji je Turskih Airlines sa kojim putovanje traje oko 8 sati po ceni od 260 eura.

Lufthansa leti nešto kraće od 4 sata za cenu vrlo kao kada je prevoznik Austrian Airlines, od 225 eur. Isto vreme je potrebno i hrvatskoj avio kompaniji Croatia Airlines i sa njom karta kreće od 216 eur.

Najbolje vreme za putovanje u Minhen

Najbolje vreme za putovanje u Minhen jeste od sredine Aprila do Oktobra. Svakako u decembru Minhen dobija potpuno novo lice kada njegove ulice obajsnjau ukrasi. Nemojte propusiti adventu u Minhenu tokom decembra. Jedan od nezaobilaznih termina za posetu Minehna jeste Oktobar i cuveni festivel Oktobar Fest.

Ukoliko planirate putovanje za oktobar fest da bi obezbedili najpovolniju cenu avio karte Sarajevo Minhen potrebno je napraviti rezervaciju avio karte barem 30 dana ranije kao i obezbediti smeštaj.

avio karte Sarajevo Minhne oktobar fest
Image by shrank from Pixabay

Opste informacije za putovanje u Minhen

Valuta: Euro – EUR
Vremenska zona: GMT + 1 (nema vremenske razlike)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kod kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +49
Populacija: 1,55 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 40 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA
IATA oznaka: MUC

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Minhen

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo Minhen kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Minhen postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Aerodrom Minhen

Aerodrom Minhen nalazi se 30 kilometara od Minhen. Iata oznaka aerodroma je MUC a nalazi se na adresi . Za vise informacija možete pogledati sajta aeodroma Minhen na ovo linku Munich Airport. Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma Minhen posetite ove stranice dolasci odlasci.

Za više informacija o sadržaju aerodroma Minhen MUC pogledajte ovaj link MUC Airport Minhen

Avio karte Sarajevo Minhen
Image by Dirk Daniel Mann from Pixabay

Prevoz od/do Aerodroma Minhen

Avio karte Sarajevo Minhen aerodrom taxi terminal
Image by Thanks for your Like • donations welcome from Pixabay

Kolima

Ukoliko na aerdrom Minhen MUC dolzite kolima više informacija možete pronaći na ovom linku Aerodrom Minhen dolzak kolima

Autobus i Metro (javni transport)

Za vise informacija o linijama javnog prevoza koji vozi do i sa aerodroma Minhen MUC pogledajte ovaj link Aerodrom Minhen javni prevoz

Rent a car

Poslovnice Rent a car agencija imaju svoje deskove na aerodromu gde možete unajmiti vozilo i dobiti sve neophodne informacije. Neke od rent-a-car agencija dostupnih na aerodromu: Avis / Budget, Europcar, Hertz. Više informacija o samim rent-a-car agencijama možete pogledati na ovom linku Aerodrom Minhen MUC rent-a-car