Avio karte Sarajevo Zagreb

Cjena avio karte Sarajevo Zagreb u oba smjera kreće se od 118 eur ukoliko odaberete direktan let gde je prevoznik avio kompanija Croatia Airlines. Pored direktnog leta koji nije dostupan svakog dana u ponudi su i avio karte sa jednim presjedanjem gde je prevoznik avio kompanija Austrian Airlines ili Lufthansa. Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete kupiti avio karte Sarajevo-Zagreb.

Avio karte Sarajevo Zagreb
Image by Arvid Olson from Pixabay

Avio karte za Zagreb

Avio karte za Zagreb iz Sarajeva možete besplatno rezervisati preko našeg sajta. U ponudi imamo direktn let preko avio kompanije Croatia Airlines kao i letove sa jednim presjedanjem preko avio kompanija Lufthansa, Austrian Airlines i Turkish Airlines.

Cjena avio karte Sarajevo Zagreb

Cjena avio karte Sarajevo Zagreb kreće se od 118 eura za direktan let. U cjenu je uključen samo ručni prtljag. Doplaza za prtljag koji se predaje od maksimalno 23kg u jednom komadu iznosi.

Let Sarajevo Zagreb sa presjedanjem u Beču preko austrijske avio kompanije Austrian Airlines kreće sa cjenom od 205 eur za povratnu avio kartu. U cjenu je uključen samo ručni prtljag.

Ukoliko je prevoznik avio kompanija Lufthansa cjena avio karte Sarajevo Zagreb kreće se od 257 eura sa uključenim ručnim prtljagom.

Cjena avio karte Sarajevo Zagreb ukoliko je prevoznik avio kompnija Turkish Airlines kreće se od 198 eura. U cjenu je uključen ručni prtljag.

Jeftine avio karte Sarajevo Zagreb

Jeftine avio karte možete kupiti tokom promotivnih perioda. Avio kompanije koje daju promocije su  Croatia Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa i Turkish Airlines. Kako bi ste na vreme dobili informaciju o najnovijim promocijama avio karata navednenih avio kompanija predlažemo da se prijavite na naš newsletter.

Kako da kupim avio karte Sarajevo Zagreb

Ako karte možete kupiti online platnim karticama. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Sarajevo Zagreb i naknadno izvršiti uplatu na naš račun. Instrukcije za plaćanje možete pogledati ovde Instrukcije za uplatu avio karte.

Rezervacija avio karte Sarajevo Zagreb

Vašu avio kartu Sarajevo Zagreb možete rezervisati online na našem sajtu potpuno bepslatno. Takodje rezervaciju možete izvršiti i putem telefona na broj +381 (0) 21 4243 34 ili +381 69 42 43 424. Naravno za sve naše klijente smo dostupni za kontakt i putem aplikacija Viber, Whatsapp i Telegram na broj +381 69 42 43 424.

Online rezervacija avio karte Sarajevo Zagreb

Na našem sajtu možete uvek rezervisati besplatno avio kartu Sarajevo Zagreb. Po izvršenoj rezervaciji dobićete na email potvrdu sa insturkcijama za uplatu. Neko od naših kolega dodatno će vas kontaktirati kako vas još jednom obavestio o vremenskom okviru za uplatu novca kao i da proverimo da li su sve informacije tačno uvedene.

Let za Zagreb

Direktan let za Zagreb iz Sarajeva traje 50 minuta. Direktan let za Zagreb obavlja Croatia Airlines. Ukoliko se odlučite za opciju sa presedanjem ona može trajati od 4 do 12 sati ukljućujuči i vreme provedeno na aerodromu izmedju dva leta zavisno od avio kompanije koja vrši prevoz. U slucaju avio kompnije Austrian Airlines preko Beča putovanje traje oko 7 sati u jednom pravcu. Ukoliko je prevoznik Turkish Airlines dužina leta Sarajevo Zagreb je 5 sati.

Najbolje vreme za putovanje u Zagreb

Najbolje vreme za putovanje u Zagreb jeste od sredine Aprila do Oktobra. Svakako u decembru Zagreb dobija potpuno novo lice kada njegove ulice obajsnjau ukrasi. Nemojte propusiti adventu u Zagrebu tokom decembra.

Avio karte Sarajevo Zagreb Advent
Image by Goran Horvat from Pixabay

Opste informacije za putovanje u Zagreb

Valuta: Hrvatska kuna – HRK
Vremenska zona: GMT + 1 (nema vremenske razlike)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kod kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +385
Populacija: 0,86 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 10 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
IATA oznaka: ZAG

Putno osiguranje za putovanje Sarajevo Zagreb

Preporučujemo vam da za putovanje Sarajevo Zagreb kupite i putno osiguranje kako bi ste se osigurali od eventualnih ne planiranih situacija. Ukoliko kupite kod nas avio karte Sarajevo Zagreb postoji opcija da se kupi osiguranje po sniženoj cjeni.

Aerodrom Franjo Tuđman – Zagreb

Aerodrom Zagreb Franjo Tuđman nalazi se 10 kilometara od Zagreba. Iata oznaka aerodroma je ZAG a nalazi se na adresi . Za vise informacija možete pogledati sajta aeodroma Franjo Tuđman – Zagreb na ovo linku Aerodrom Franjo Tuđman, Zagreb. Ukoliko vas zanimaju poslasci i odlasci sa aerodroma Franjo Tuđman posetite ove stranice dolasci odlasci.

Mapu samog aerodroma sa terminalima možete pogledati na ovom linku Aerodrom Zagreb Mapa.

Avio karte Sarajevo Zagreb tamvaj gradski prevoz
Image by TheoRivierenlaan from Pixabay

Prevoz od/do Aerodroma Franjo Tuđman Zagreb

Taxi

Taxi vozila se u svakom trenutku nalaze na aerodromu u zoni terminala za dolaske putnika u prizemlju. Uobičajeno, cjena taksi usluge u jednom smjeru, od zračne luke do centra Zagreba može se kretati u rasponu od 75 do 250 HRK (bez PDVa).

Autobus

Autobuski prevoz sa aerodroma ide na svakih pola sata. Cjena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 30KN dok je povratna autobuska karta 40KN. Više informacije na linku Autobus aerodrom Zagreb

Autobus ZET

Polasci su na rasporedu  svakih 35 minuta. Prvi polazak radnim danom i subotom sa Kvaternikovog trga bit će u 04:20 sati, a nedjeljom u 05:20 sati, dok će tjekom cjeloga tjedna zadnji polazak iz Velike Gorice biti u 00:15 sati. Više informacija na linku ZET Autobus.

Rent a car

Poslovnice Rent a car agencija imaju svoje deskove na aerodromu gde možete unajmiti vozilo i dobiti sve neophodne informacije. Neke od rent-a-car agencija dostupnih na aerodromu: Avis / Budget, CARWIZ Rent a Car, Dollar Car Rental / Thrifty Car Rental, Europcar, Hertz / Firefly.